Aries Gedenktekens Zevenaar Begraafplaats en urn- grafmonument in Gelderland

Direct contact opnemen? Bel 0316 - 5233 62
Begraafplaats en urn- grafmonument in Gelderland

Begraafplaats en urn- grafmonument in Gelderland

Iedere begraafplaats in Gelderland heeft een eigen identiteit. Een begraafplaats is voor veel mensen een belangrijke plek om naar toe te gaan. Niet alleen om er dierbare overledene(n) te gedenken en troost te vinden, maar ook om even rust te vinden en stil te staan bij het leven. Sommige begraafplaatsen hebben zelfs een parkfunctie waar men al wandelend kan genieten van de bijzondere omgeving met unieke urn- en grafmonumenten.

Volgens de Wet op de Lijkbezorging en de Gemeentewet moeten gemeenten voldoen aan het bieden van geschikte terreinen voor het doen van begrafenissen en voor as-bestemmingen.

In Gelderland zijn er (algemene) gemeentelijke begraafplaatsen, en (kerkelijke) bijzondere begraafplaatsen. Bij wet is bepaald dat iedere begraafplaats of kerkhof moet voorzien in een verordening of reglement.

Aries Natuursteen levert en plaatst grafmonumenten en urnmonumenten op alle begraafplaatsen in Gelderland. Wij hebben aan de linkerkant per gemeente, op alfabetische volgorde per plaatsnaam, een overzicht per begraafplaats gemaakt. Zo kunt u vrij snel meer informatie verkrijgen over elke begraafplaats in Gelderland.

 
 • Uw
  wens staat
  centraal
 • Betrokken
  vakkundige
  medewerkers
 • Eigen toonzaal,
  ontwerpers en
  productie
 • Gratis
  tijdelijke
  grafsteen
 • Plaatsen
  in heel
  Nederland
 • Lid van NGS
  De Natuursteen
  Grafwerk Specialisten